Kundanmälan

Välj kö 

Registrera dig nedan så kan du sedan logga in och göra intresseanmälningar på lediga objekt. Du kan också skapa din egen sökprofil och få förslag med e-post på objekt som matchar dina önskemål.

Personuppgifter 

Medsökande existerar i databasen och kommer automatiskt att registreras till din ansökan.Medsökandes Personuppgifter 

Medsökande existerar i databasen och kommer automatiskt att registreras till din ansökan.Profiluppgifter 

Dina profiluppgifter

Profiluppgifter 

Dina profiluppgifter

Önskemål 
 
 
  (min 1)
  (min 1)
(alla)
Posten 1 nyproduktion
Veterinären 5
Centrum
Dottevik
Klässbol
Norra
Prästängen
Västra
Östra
Sulvik
Gunnarskog
Glava
Godkännande 

Arvika Fastighets AB behöver dina personuppgifter för att kunna administrera intresseanmälan och skicka ut erbjudanden om boende som passar dig. Arvika Fastighets AB strävar alltid efter aktuella uppgifter om dig och kan därför komma att komplettera personuppgifterna genom inhämtning från externa register, såsom kreditupplysningsföretag.

Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Genom att jag kryssar för SAMTYCKE på denna blankett, ger jag mitt fulla samtycke och godkännande enligt den nya Dataskyddsförordningen, GDPR (General Data Protection Regulation) till att Arvika Fastighets AB har rätt att hantera de personuppgifter som jag själv anger när jag registrerar mig som kund. Jag samtycker också till att uppgifterna tillsvidare får lagras, sparas och bearbetas i Arvika Fastighets ABs dataregister. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.